Φτάνουμε αισίως στο τέλος ακόμη μιας χρονιάς! Μιας ομολογουμένως δύσκολής χρονιάς με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες για όλους μας, αφού κυριάρχησε στη ζωή μας ο κορωνοϊός.

Είχαμε όμως και πολλές όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Για μένα ξεχωρίζει η συναρπαστική εμπειρία που έζησα στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν αναμφίβολα μια τεράστια εμπειρία, διαφορετική και αυτή, με τις δικές της δυσκολίες. Χάρησε όμως πολλές εμπειρίες και πολλά εφόδια για το μέλλον σε όλους μας και μας έκανε ακόμη πιο δυνατούς και σοφούς Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους όσους συνέβλαν στο να βρίσκομαι στο Τόκιο, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, τον αρχηγό αποστολής και τους βοηθούς του, τους αθλητές για την εμπιστοσύνη.

Μεγαλώσαμε ως ομάδα. Μαζί μας έχουμε την Εγγεγραμμένη Εκπαιδευτική Ψυχολόγο Έμμα Μηλάκη, καθώς και τον Διατροφολόγο Χρίστο Κωνσταντίνου.

Παράλληλα δημιουργήσαμε την εφαρμογή Athlete’s Monitoring την οποία αγγαλιάσατε και χρησιμοποιήσατε για να βελτιώσετε την απόδοση σας.

Τέλος, είμαι πολύ χαρούμενη και ευγώμων που για ακόμα μια χρονιά, έστω και αν ήταν δύσκολη εσείς όλοι είσασταν εκεί και δείξατε εμπιστοσύνη σε εμάς. Ευχαριστώ θερμά τις ακαδημίες, τους ομίλους, τα σωματεία που συνεχίζουν να εμπιστεύονται εμάς και τις υπηρεσίες μας. Εύχομαι σε όλους υγεία, το πιο πολύτιμο αγαθό, υπομονή να περάσουν οι δύσκολες μέρες που περνούμε, και προσδωκώ σε καλύτερες και πιο όμορφες μέρες με πολλές χαρούμενες στιγμές και φυσικά επιτυχίες σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε!

Καλή και ευλογιμένηΧρονιά λοιπόν!!

 

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!