Το Αthletes Monitoring είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρει το Clearmindpro και στοχεύει στο εξατομικευμένο monitoring των αθλητών για καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Αθλητής αφού επιλέξει το πακέτο που τον ενδιαφέρει, θα του δημιουργηθεί προσωπικός λογαριασμός στην εφαρμογή. Μετά από συνεννόηση και ανάλογα με την καθημερινή του προπονητική και αγωνιστική ρουτίνα, τις ανάγκες και τους στόχους του, θα του παρέχεται εξατομικευμένο πρόγραμμα και καθοδήγηση που αφορά τον ψυχολογικό τομέα.

Έπειτα ο αθλητής θα μπορεί καθημερινά να καταγράφει στο λογαριασμό του μέσω της εφαρμογής που θα έχει στο κινητό του οτιδήποτε αφορά την προπόνηση του αλλά και την ψυχολογία του: πχ σκέψεις, συμπτώματα, συναισθήματα, ποια ρουτίνα χρησιμοποίησε κοκ.

Σκοπός του προγράμματος είναι ο αθλητής να δημιουργήσει ένα δικό του σημειωματάριο με οτιδήποτε αφορά την προπόνηση και τον αγώνα του, έτσι ώστε να γνωρίζει καλύτερα πού χρειάζεται να εστιάσει τους στόχους και την προσοχή του μεταγενέστερα για καλύτερη απόδοση.

“A solution where i can monitor my thoughts and mindset at the actual time of training or competition. Time saving and freed my hands in matter of organizing”.
Diomedis Dimiatriadis – Archer

“Η συνεχής καταγραφή σκέψεων και αποτελεσμάτων μετρήσιμων και μη, είναι το πολυεργαλείο κάθε αθλητή. Το athletes monitoring αντικαθιστά με τον καλύτερο τρόπο το ημερολόγιο σημειώσεων σε real time, όλα σε ένα application, εύκολα προσβάσιμα και μαζεμένα. Το καλύτερο φυσικά είναι πως βρίσκονται στη διάθεση της Clearmind Pro, δίνοντας τη δυνατότητα για αξιολόγηση και καθοδήγηση όποτε αυτή χρειάζεται, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο”
Μάριος Αριστοδήμου- Αθλητής Σκοποβολής

Απλά και Ευέλικτα Πλάνα

Διάλεξε το πλάνο που σου ταιριάζει καλύτερα

“Αν εσύ μπορείς να το πιστέψεις, το μυαλό μπορεί να το πετύχει.”

Ronnie Lott, παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου

Frequently Asked Questions

Πως θα με βοηθήσει;

Το athlete monitoring στοχεύει στο να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τον κάθε αθλητή ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του, να καταφέρει να επιτύχει τους επιθυμητούς του στόχους.
Βοηθά στην καθημερινή οργάνωση, αφού ο αθλητής θα μπορεί να καταγράφει την προπόνηση του στην συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά και στην καθημερινή καταγραφή και αξιολόγηση της ψυχολογικής κατάστασης του αθλητή.
Μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής ο αθλητής θα μπορεί να μάθει να εφαρμόζει τις κύριες ψυχολογικές τεχνικές (θετικός αυτό-διάλογος, νοερή απεικόνιση, τεχνικές χαλάρωσης), ανάλογα με την ημέρα, την προπόνηση και τον προπονητικό κύκλο που βρίσκεται.

Ποιους αφορά;
Το πρόγραμμα αυτό αφορά κάθε αθλητή, μικρό ή μεγάλο που θέλει να είναι οργανωμένος και που θέλει να έχει μια πιο στοχευμένη και ολιστική καθοδήγηση από τον ειδικό στο θέμα της καθημερινής ψυχολογικής προετοιμασίας.
Πως μπορώ να χρησιμοποιώ το athletes monitoring?
Αρχικά χρειάζεται να επιλέξεις πιο από τα τρία προγράμματα επιθυμείς να έχεις. Αφού ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για εσένα, το άθλημα και τους στόχους σου, έτσι ώστε να σου ετοιμάσουμε το καθημερινό σου πρόγραμμα. Θα σου δημιουργήσουμε προφίλ και ακολούθως θα σου στείλουμε τους κωδικούς και τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να κατεβάσεις την εφαρμογή που χρησιμοποιούμε. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση και υποστηρίζεται από κάθε είδος/μάρκα κινητού.
Πως μπορώ να ξέρω ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για εμένα;
Η Επιλογή στο ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις εναπόκειται ξεκάθαρα στο ποιος είναι ο στόχος σου και αν θες να έχεις επαφή με τον ειδικό και σε ποιο βαθμό. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να συζητήσουμε τι είναι καλύτερο για εσένα.
Πότε πρέπει να το συμπληρώνω;
Ανάλογα με το είδος της «προπόνησης» που θα σας δοθεί συνιστάται ο κάθε αθλητής όπως το συμπληρώνει μετά το τέλος της προπόνησης για να μην ξεχνά τυχόν σημαντικές λεπτομέρειες που θα μας είναι χρήσιμες.
Αντικαθηστά το diary του αθλητή; Δηλαδή ολες οι προηγούμενες μου σημειώσεις θα είναι στη διαθεση μου να τις ανατρεξω ανά πασα στιγμη; Και εαν ναι, υπάρχει οποιαδήποτε επιπρόσθετη χρέωση;
Ο κάθε αθλητής θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανατρέξει και να βρει τις σημειώσεις του, αλλά και να τις κατεβάσει για να τις αποθηκεύσει σε δική του τοποθεσία, ή ακόμη και να τις τυπώσει.
Εαν επιλέξω το πρώτο πακέτο της απλής καταγραφής και στην πορεία που χρειαστώ επιστημονική βοηθεία μπορώ να το κάνω upgrade;
Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το πακέτο σας, μετά την λήξη του

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!