Η Ψυχολόγος του ClearmindPro είχε την τιμή και την ευκαιρία να συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια της Ευρωπαικής Εβδομάδας Αθλητισμού #BEACTIVE.

Πιο συγκεκριμμένα, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Athletes Innovation Group, το ClearmindPro ήταν συνδιοργανωτής στις εκδηλώσεις που έγιναν σε Λεμεσό και Λευκωσία που στόχο είχαν να ενημερώσουν το κοινό για τους 4 βασικούς πυλώνες της άσκησης.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν άλλες δυο συμμετοχές μας στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Γυμνάσιο Ανθουπόλεως, όπου τόσο οι μαθητές όσο και φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την Ψυχολόγο μας για τα Ψυχολογικά οφέλη της άσκησης.

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και την συνεργασία όλους τους φορείς, και ευχόμαστε η συμβολή μας να έχει βοηθήσει στην ευαισθητοποιήση του κοινού να ξεκινήσει την άσκηση.

Καλή και δημιουργική #ΒΕΑCTIVE χρονιά!

 

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!