Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αθλητή του μπάντμιντον Ηλία Νικολάου για την εισδοχή του στο Centre of Excellence της Δανίας.

Ο Ηλίας (σσ. Αθλητής της Πρόοδου Καιμακλίου) τις τελευταίες βδομάδες βρίσκεται στην Δανία όπου θα συνεχίσει να  προπονείται μαζί με άλλους καταξιωμένους αθλητές στον χώρο του μπάντμιντον. Ο Ηλίας θα έχει επίσης την ευκαιρία να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δανίας, κάτι που όπως μας δήλωσε τον βρίσκει πολύ χαρούμενο επειδή θα μπορέσει να βελτιώσει πολλές πτυχές του εαυτού του.

 

Αναλυτικά μας δήλωσε ότι: “Νιώθω χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και σε υψηλότερο επίπεδο έτσι ώστε να καταφέρω να υλοποιήσω τους στόχους μου. Επίσης, νιώθω πολύ χαρούμενος και τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο πιο δυνατό πρωτάθλημα της Ευρώπης (Danish League). Πάνω από όλα όμως νιώθω περίφανος που εκπροσωπώ όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και την χώρα μου στο μεγαλύτερο  “project” που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη”

Ευχόμαστε στον Ηλία κάθε επιτυχία και καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα! 

 

Πιο κάτω μπορείται να διαβάσετε την επίσημη ανάρτηση που έκανε η Badminton Europe
http://badmintoneurope.com/cms/default.aspx?clubid=4685&cmsid=239&pageid=5381&m=4880250

Μπορείτε επίσης να μαθαίνετε τα τελευταία νέα του Ηλία στην προσωπική του σελίδα: https://www.facebook.com/EliasNicolaouBadminton/?pnref=story

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!