Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση γονεών στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Οι γονείς αλλά και οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ρόλο της οικογένειας στον αγωνιστικό αθλητισμό.

Πιο κάτω ακολουθεί η ανακοίνωση από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο παρακολούθησαν αθλητές, γονείς, κηδεμόνες και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού από την αθλητική ψυχολόγο κα. Θάλεια Παναγή. Θέμα του σεμιναρίου ήταν “Ο Ρόλος των Γονέων στον Αθλητισμό” με στόχο τα παιδιά να έχουν μια θετική και ευχάριστη αθλητική εμπειρία. Η κα. Παναγή μίλησε για την συνεισφορά των γονέων / κηδεμόνων που έγκειται στη ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη, στην ενθάρρυνση και επιβράβευση, στη διασφάλιση σωστής διατροφής, στο ρόλο του μεταφορέα, και στην παροχή υλικής υποστήριξης προς τα παιδιά/εφήβους αθλητές. Παράλληλα τόνισε πως η εξέλιξη και η ανάπτυξη των νεαρών αθλητών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς/κηδεμόνες στις γνώσεις των προπονητών.Τέλος, επισήμανε πως ο σεβασμός προς τους άλλους γονείς, αθλητές και ομάδες, δίνουν το καλό παράδειγμα και αποτελούν θετικό πρότυπο. Το σεμινάριο έκλεισε με συζήτηση μεταξύ αθλητών, γονέων/κηδεμόνων, προπονητών και της αθλητικής ψυχολόγου.
Θερμές ευχαριστήριες στον όμιλο για την πρόσκληση αλλά και την οργάνωση του σεμιναρίου.

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!