Η νοερή απεικόνιση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πολυτιμότερες τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας αθλητής!
 
Οι πλείστοι αθλητές φαίνεται ότι δεν ξέρουν να την χρησιμοποιούν σωστά με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι η τεχνική αυτή δεν έχει αποτέλεσμα.
 
Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές συμβουλές  που αφορούν την σωστή χρήση της τεχνικής αυτής.
 
1) Να θυμάσαι ότι πρέπει να χρησιμοποιείς όλες σου τις αισθήσεις- να ακούς, να βλέπεις, να νιώθεις, να μυρίζεσαι να γεύεσαι.
2) Να θυμάσαι ότι πρέπει να ελέγχεις τις εικόνες και ότι αυτές πρέπει να είναι ζωντανές.
3) Μην προσπαθείς να φανταστείς πράγματα που είναι άγνωστα για εσένα πχ ότι τρέχεις σε ένα γήπεδο που δεν έχεις πάει ποτέ, ή ότι φοράς παπούτσια που θα ήθελες να έχεις.
4) Ξεκίνα να δουλεύεις την νοερή απεικόνιση σιγά σιγα. Μην προσπαθήσεις να την κάνεις για αρκετή ώρα. Προσπάθεις να φανταστείς οικεία για σένα πράγματα και σιγά σιγά εφόσον βλέπεις και νιώθεις ότι μπορείς, συνέχισε να βλέπεις όλο και περισσότερα πράγματα. Δηλαδή, εαν είσαι κολυμβητής και κολυμπάς 200 μέτρα προσπάθησε για αρχή να δεις το κολυμβητήριο, τον προπονητή, τους συναθλητές σου, κλπ και ότι κολυμπάς 50 μέτρα. Όταν τα καταφέρεις, τότε να προχωρήσεις να δεις περισσότερα μέτρα και συνθήκη αγώνα.
5) Τέλος, προπάθησε να φαντάζεσαι και να βλέπεις μέσα από τα δικά σου μάτια, μην βλέπεις τον εαυτό σαν τρίτος.
Ξεκίνα να προσπαθείς σήμερα!
Δες πιο κάτω κάποια σημαντικά βίντεο που θα σε βοηθήσουν:
Θάλεια Παναγή
www.Clearmindpro.com
«Οι νικητές βλέπουν αυτό που θέλουν να συμβεί, οι ηττημένοι βλέπουν αυτό που φοβούνται πως θα συμβεί.»

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!