Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώοσυμε την νέα μας συνεργασία με την Κυπριακή Ομόσπονδια Κολυμβήσης. Η συμφωνία αφορά επιμορφωτικά σεμιάρια για τους προπονητές καθώς και ατομικές συναντήσεις με πρωτοκλασάτους αθλητές και αθλήτριες.

Αυτούσια η ανακοίνωση της ΚΟΕΚ: 

Η ΚΟΕΚ διοργανώνει σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας για τους προπονητές των αγωνιστικών ομάδων κολύμβησης με θέμα «Πώς διαχειρίζομαι τους αθλητές μου σε περιόδους κρίσης». Το σεμινάριο θα διοργανώσει διαδικτυακά η αθλητική ψυχολόγος Θάλεια Παναγή  σήμερα Δευτέρα (30.11.2020) από τις 13:30-16:00.  Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 18 προπονητές των ναυτικών ομίλων, με στόχο να διαχειριστούν όσο καλύτερα τους αθλητές τους κατά την διάρκεια κρίσεων και ειδικότερα με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την απουσία των αθλητών από την αγωνιστική δράση τους τελευταίους δέκα μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Παράλληλα, η ΚΟΕΚ έχει έλθει σε συμφωνία για συνεργασία με την ψυχολόγο Θάλεια Παναγή,  η οποία παρακολουθεί τους πρωτοκλασάτους αθλητές της, σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας.

 

Σχόλια από την Θάλεια Παναγή:
Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία αυτή! Εύχομαι και ελπίζω να καταφέρω να συμβάλω στο μέγιστο που μπορώ για να βοηθήσω όλους τους αθλητές αλλά και προπονητές να υλοποιήσουν τους στόχους τους
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη!!!

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!