Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τις 14/9 θα παρέχουμε διαγνωστικά τεστ γνωστικών ικανοτήτων όπως επίσης και μετρήσεις ψυχολογικών ικανοτήτων στον αθλητισμό.

Τα gnous tests (https://www.gnous.com/gnous_system/) μπορούν να μας δώσουν πολλές και σημαντικές πληροφορίες με ακρίβεια για τα παιδιά μας όσον αφορά τις γνωστικές τους ικανότητες. Τα τεστ αφορούν ηλικίες 6-12 χρόνων και η διάρκεια της αξιολόγησης είναι περίπου 30-40 λεπτά, ενώ γίνεται με διασκεδαστικό τρόπο σε στύλ παιχνιδιού. Θα παρέχεται report αποτελεσμάτων και coaching για τους γονείς αλλά και τα παιδιά.

Το Σύστημα Αξιολόγησης Ψυχολογικών και Πνευματικών Ικανοτήτων στον Αθλητισμό (Vienna Test System) είναι ένα αξιόπιστο και έγκυρο ψυχομετρικό εργαλείο το οποίο στοχεύει στην αξιολόγηση αλλά και την εξάσκηση των ψυχολογικών και πνευματικών ικανοτήτων του αθλητή. Η μέθοδος αυτή, στοχεύει στην αναζήτηση ταλαντούχων αθλητών, στην ανάδειξη ατομικών αναγκών με στόχο την προσωπική βελτίωση των αθλητών στον αντίστοιχο τομέα. Τα τεστ αφορούν ηλικίες 7 χρονών και άνω και η διάρκεια είναι περίπου μια με μιάμιση ώρα.Θα παρέχεται report αποτελεσμάτων και coaching στους αθλητές.

Προσφέρονται ειδικές τιμές μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.
Θα γίνονται στο κέντρο μας μετά από συνεννόηση κατόπιν ραντεβού.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 99372937.

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!