Η ποδοσφαιρική ακαδημία #GPS SEE / #Valencia CF Cyprus και το σωματείο Γ.Σ.Σ. Ο Κεραυνός Στροβόλου διοργάνωσαν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στο Ολυμπιακό Μέγαρο Σεμινάριο με τίτλο «Το τρίγωνο της επιτυχίας του αθλητή».

Ομιλητές ήταν η Ψυχολόγος του ClearmindPro Θάλεια Παναγή, η διατροφολόγος Νικολέτα Μιχαηλίδου και ο πρεσβευτής του fair play και πρωην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Η αθλητική/κλινική διατροφολόγος κα Μιχαηλίδου ανέλυσε την σημασία και την σημαντικότητα της διατροφής στους αθλητές και έδωσε πολύτιμες διατροφικές συμβουλές τόσο στους γονείς όσο και στους αθλητές.

Η Αθλητική Ψυχολόγος του Clearmindpro Θάλεια Παναγή μίλησε για τον σημαντικό ρόλο της οικογένειας αλλά και του προπονητή και εξήγησε ποιος θα πρέπει να είναι ο ιδανικός ρόλος του κάθε ενός έτσι ώστε να μπορέσουν οι αθλητές να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους.

Ο πρεσβευτής του fair play και πρωην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης μίλησε μέσα από την δική του εμπειρία με πολλά παραδείγματα και εξήγησε ποια ήταν τα βασικά συστατικά που τον οδήγησαν να φτάσει στην επιτυχία.

To clearmindpro και η κα. Θάλεια Παναγή θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον διευθυντή της ακαδημίας για την πρόσκληση αλλά και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτού του σεμιναρίου.

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!