Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το διαδικυτιακό σεμινάριο για μικρούς ποδοσφιαριστές με θέμα: “Χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου και επίτευξη των δικών μου στόχων”

Το σεμινάριο συντόνιζε η Φυτούλα Μωυσέως, αθλητικογράφος στην αθλητική ιστοσελίδα kerkida.net.

Στο σεμινάριο Συμμετείχαν ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία της ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), Βαγγέλης Σάμιος (Τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του ΠΑΟ), ο Ευθύμιος Κυπριανού (Γυμναστής Φυσικής κατάστασης), ο Χρίστος Κωνσταντίνου (διατροφολόγος) , ο Ιβαν Τρισκόβσκι (ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ), ο Παναγιώτης Ζαχαρίου (ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας), ο Ντούσαν Κερκεζ (Προπονητής στην ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ)  και η Θάλεια Παναγή (Ψυχολόγος).

Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν ερωτήσεις που έγιναν από την δημοσιογράφο στο Α’ μέρος, ενώ στο Β΄ μέρος έγιναν ερωτήσεις από τους ποδοσφαιριστές.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν πολλοί νεαροί αλλά και μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για διάφορα θέματα, αλλά είχαν και την δυνατότητα να ρωτήσουν διάφορες ερωτήσεις που είχαν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το σεμινάριο, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν.

Καλό Πάσχα σε όλους and Stay Safe at Home!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το σεμινάριο στο πιο κάτω σύνδεσμο:

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!