Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, η πρώτη ενημερωτική παρουσίαση για τους γονείς των συνεργαζόμενων ποδοσφαιρικών ακαδημιών της McDonald’s Κύπρου, στα πλαίσια του KIDS FOOTBALL PROGRAMME.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την κ. Θάλεια Παναγή για θέματα αθλητικής ψυχολογίας και διαχείρισης, όσο και για θέματα διατροφής από την κ. Νικολέττα Ντορζή.

Πιο συγκεκριμμένα οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν ερωτήσεις και να κάνουν απορίες σχετικά με το θέμα της αθλητικής ψυχολογίας. Πολλοί γονείς ρώτησαν για το άγχος πριν από τον αγώνα και πως μπορούμε να το διαχειριστούμε, αλλά και για το πως ένας γονιός θα πρέπει να συμπεριφέρεται μετά τον αγώνα και τι θα πρέπει να λέει στο παιδί του. Δώσαμε απαντήσεις και ευχόμαστε οι γονείς να έμαθαν σημαντικά τιπς τα οποία θα εφαρμόσουν για το καλό των παιδιών τους!

Eυχαριστούμε θερμά τη McDonald’s Cyprus για την ευκαιρία που μας δίνει μέσω του προγράμματος αυτού να μοιράσουμε τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες μας.

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!