Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Εγγεγραμμένη Σχολική Ψυχολόγο Έμμα (Εμμανουέλα) Μηλάκη. Η κ Μηλάλη θα στεγάζεται στο κέντρο μας.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την κ. Μηλάκη καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Έμμα (Εμμανουέλα)  Μηλάκη είναι Εγγεγραμμένη Σχολική/Εκπαιδευτική Ψυχολόγος (Α.Μ.751). Εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη Σχολική Ψυχολόγος και παράλληλα δουλεύει σε ημιαπασχόληση ως καθηγήτρια Ψυχολογίας στο ιδιωτικό σχολείο «The Junior & Senior School» στη Λευκωσία.

Οι σπουδές της ξεκίνησαν στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου αποφοίτησε με διάκριση Αριστείας (κατάταξη αποφοίτησης: 1η στο ακαδημαϊκό έτος). Στα πλαίσια των προπτυχιακών της σπουδών ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Απέκτησε επίσης πρακτική εμπειρία από τη συμμετοχή της στο “Community University Partnership Programme” (CUPP), που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Brighton με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, και είχε ως στόχο την πρόωθηση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας των Eκπαιδευτικών. Μετά την αποφοίτητησή της, διεκπεραίωσε επιπλέον πρακτική άσκηση μέσω του Προγράμματος Erasmus + στο κέντρο Clearmind Pro όπου εργάστηκε με την Συμβουλευτική/Αθλητική Ψυχολόγο Θάλεια Παναγή.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε με Άριστα τις σπουδές της στο Εφαρμοσμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Διεθνή Οργανισμό «International School Psychology Association (ISPA)». Κατά τη φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, βραβεύτηκε με Υποτροφία από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για την ακαδημαϊκή της πρόοδο. 

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στη Σχολική Ψυχολογία, εργάστηκε στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), όπου είχε την ευκαιρία την διεκπεραιώσει αξιολογήσεις και να εφαρμόσει ατομικές και ομαδικές παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Στα πλαίσια των καθηκόντων της απέκτησε επίσης σημαντική εμπειρία στη συμβουλευτική με γονείς, παιδιά/εφήβους και εκπαιδευτικούς, και συνεργάστηκε με άλλους ειδικούς. Ανέλαβε επίσης ποικίλλα καθήκοντα τόσο σε ερευνητικές θέσεις (π.χ. εργάστηκα ως βοηθός ερευνητή στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση «The Neurobid Project»), όσο και ως βοηθός διδασκαλίας, και παρέδωσα διαλέξεις και εργαστηριακά μαθήματα σε προπτυχιακούς φοιτητές ψυχολογίας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κ. Μηλάκη στο https://emmamilaki.webnode.gr/ypiresies/

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!