Το ClearmindPro εύχεται καλή επιτυχία στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή 

Ο Βλαδίμηρος συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Πρωτάθλημα της SMP Formula 4 North Europe Zone certified by FIA.

Την περασμένη Τρίτη ο Βλαδίμηρος παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στους συνεργάτες αλλά και στους χορηγούς του.
Μίλησε για το πρωτάθλημα που συμμετέχει, τους συναθλητές του αλλά και για τους στόχους του στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, είπε ότι «φέτος η SMP Racing έχει επτά οδηγούς στην F4. Μόνο δύο επιλέγηκαν να συνεχίσουν από πέρσι: εγώ και ο Nikita Volegov. Αυτό κάτι δηλώνει» και πρόσθεσε πως «η ομάδα έχει οδηγούς σε άλλα πρωταθλήματα, με κορυφαίο τον Sergey Sirotkin, που είναι τρίτος οδηγός στην ομάδα F1 της Renault. Ευελπιστώ πως SMP Racing θα παραμείνει δίπλα μου».

“Ευελπιστώ πως στους επόμενους τέσσερις γύρους θα ανέβω στο βάθρο. Νιώθω δυνατός και έτοιμος να ανεβάσουμε τη σημαία μας ψηλά».

Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς του και όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και τον στηρίζουν.

Βλαδιμηρος και Θάλεια Παναγή

Εμείς ως ClearmindPro, ευχόμαστε στο Βλαδίμηρο καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι έχει όλες τις δυνατότητες για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Θα είμαστε δίπλα του σε αυτό το ταξίδι και θα τον στηρίζουμε με κάθε εφικτό τρόπο έτσι ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του!!
καλη επιτυχιία Βλαδίμηρος
Περισσότερες πληροφορίες στο vladimirostziortzis.com και στο smpf4championship.com αλλά και στο facebook.com/vladimiros.tziortzis.

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!