Φτάνοντας στο τέλος άλλης μιας χρονιάς ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να κάνει την ανασκόπηση του, έτσι ώστε να δει τι πέτυχε, τι δεν πέτυχε, τι πήγε καλά, τι δεν πήγε και τι στόχους θα πρέπει να θέσει για το μέλλον.

Για το Clearmindpro, θα έλεγα ότι ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά.

Για το 2019 είχαμε θέσει ως στόχο να αυξήσουμε τις συνεργασίες μας με φορείς, οργανισμούς και αθλητές και αυτό έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Μέσα στο έτος αυτό πραγματοποίηθηκε συμφωνία συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ακαδημία της ΑΕΚ Λάρνακας, με την ακαδημία Ανόρθωσης Αμμοχωστου (grassroots), με τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας.

Παράλληλα, την φετινή χρονιά είχαμε την τιμή να συνάψουμε συνεργασία με την Mc’Donalds Κύπρου.

Η εμπλοκή μου στο πρόγραμμα αυτό θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση τόσο των παιδιών, όσο και των προπονήτών αλλά και των γονέων βοηθώντας την κάθε ομάδα με διαφορετικό τρόπο αλλά έχοντας τον ίδιο στόχο- την βελτίωση του παιδιού! Στόχος μας θα είναι να περάσουμε και να μεταφέρουμε το μήνυμα στα παιδιά ότι ο αθλητισμός χτίζει και καλλιεργεί χαρακτήρες αλλά και προσωπικότητες. Θέλουμε να καλλιεργήσουμε από την παιδική ηλικία άτομα με αρχές, αξίες και σωστούς χαρακτήρες. Άτομα που θα βγουν έξω στη κοινωνία έτοιμα να αντιμετοπίσουν τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στη καθημερινότητα τους.

Ξεχωρίζόυν επίσης τα σεμινάρια που πραγματοποιήσαμε για την ενημέρωση και εκπαίδευση τόσο των πρποπονητών, αθλητών όσο και των γονιών τους.

-Ομοσπονδία Τοξοβολίας Κύπρου- Σεμινάριο προς αθλητές και προπονητές

Ακαδημία Ανόρθωσης Αμμοχώστου-  grassroots- σεμινάριο στους προπονητές

 

 

Το Clearmindpro εύχεται καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους! Ευχόμαστε να έχουμε ένα όμορφο και δημιουργικό νέο έτος με πολλές επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές!

 

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!