Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΓΣΠ η διάσκεψη Τύπου στην οποία η ΜcDonald’s ανακοίνωσε την έναρξη του McDonald’s KIDS FOOTBALL PROGRAMME, που ενθαρρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και επικεντρώνεται στην ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση από επαγγελματίες προπονητές.

To πρόγραμμα, αφορά την επιχορήγηση παιδικών ακαδημιών ποδοσφαίρου. Ήδη από το 2004 η McDonald’s επιχορηγεί ιδιωτικές ακαδημίες και φέτος με το νέο πρόγραμμα διευρύνει τη συνεργασία της με νέες χορηγίες στις Ακαδημίες που ανήκουν στις ομάδες των ΑΕΚ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοιας. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα Grassroots όπου συμμετέχουν παιδιά από 6 μέχρι 12 ετών

Είναι με μεγάλη μου τιμή που δέχθηκα να συμμετέχω στο πρόγραμμα αυτό, για αυτό ευχαριστώ ξανά τη ΜcDonald’s αλλά και την Κατερίνα.

Η εμπλοκή μου στο πρόγραμμα αυτό θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση τόσο των παιδιών, όσο και των προπονήτών αλλά και των γονέων βοηθώντας την κάθε ομάδα με διαφορετικό τρόπο αλλά έχοντας τον ίδιο στόχο- την βελτίωση του παιδιού!

Στόχος μας θα είναι να περάσουμε και να μεταφέρουμε το μήνυμα στα παιδιά ότι ο αθλητισμός χτίζει και καλλιεργεί χαρακτήρες αλλά και προσωπικότητες. Θέλουμε να καλλιεργήσουμε από την παιδική ηλικία άτομα με αρχές, αξίες και σωστούς χαρακτήρες. Άτομα που θα βγουν έξω στη κοινωνία έτοιμα να αντιμετοπίσουν τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στη καθημερινότητα τους.

Όλοι μαζί Θα πρέπει να δουλέψουμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά αλλά και τους γονείς να καταλάβουν ότι η συμμετοχή στον αθλητισμό δεν έχει ως αυτοσκοπό τη νίκη και το αποτέλεσμα. Τα παιδιά θα πρέπει να αντιληφθούν  ότι είναι πιο σημαντικό το να μαθαίνω, να βελτιώνομαι, να παίζω τίμια, να σέβομαι ΑΛΛΑ και να συνεισφέρω στους συμπολίτες μου, κάτι που ο αθλητισμός μας διδάσκει σχεδόν καθημερινά μέσω διαφόρων φιλαθρωπικών εκδηλωσεων που γόνονται με στόχο την  βοήθεια συμπολιτών μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Επομένως, είναι σημαντικό τα παιδιά να ξεκινήσουν κτίζουν και να αναπτύσσουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους από την παιδική ηλικία, γι αυτό και εμείς θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους για να χαράξουμε τον δρόμο.

Ευχαριστώ πολύ ξανά για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να έχουμε με όλους μια όμορφη συνεργασία αλλά και αποτέλεσμα!

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!