Φτάνοντας στο τέλος άλλης μιας χρονιάς ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να κάνει την ανασκόπηση του, έτσι ώστε να δει τι πέτυχε, τι δεν πέτυχε, τι πήγε καλά, τι δεν πήγε και τι στόχους θα πρέπει να θέσει για το μέλλον.

Για το clearmindpro, θα έλεγα ότι ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά.

Για το 2018 είχαμε θέσει ως στόχο να αυξήσουμε τις συνεργασίες μας με φορείς, οργανισμούς και αθλητές και αυτό έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Μέσα στο έτος αυτό πραγματοποίηθηκε συμφωνία με την επαγγελματική ομάδα Athletes Innovation Group, η οποία αποτελείται από σπουδαίους επιστήμονες. Με την ομάδα αυτή καταφέραμε να υπογράψουμε συνεργασίες με σπουδαίους Κύπριους και Έλληνες αθλητές (Διομήδης Δημητριάδης, Σωτήρης Αντωνίου, Ειρήνη Βασιλείου, Ναταλία Χριστοφή, Αντώνης Γιακουμή, Απόστολος Παρέλλης, Ναταλία Ευαγγελίδου κ.α).


Ξεχωρίζόυν επίσης τα σεμινάρια που πραγματοποιήσαμε για την ενημέρωση και εκπαίδευση τόσο των αθλητών όσο και των γονιών τους.

Για μας σημαντική ήταν η παρουσία μας στο σεμινάριο που έγινε από την Ομοσπονδία ειδικού αθλητισμού και η ενημέρωση τόσο των αθλητών, όσο και των προπονητών και γονιών τους για την σημασία της ψυχολογίας και την ψυχολογικής προετοιμασίας πριν από τον αγώνα.

Aπό την παρουσίαση στην Ομοσπονδία Ειδικού Αθλητισμού
Σεμινάριο προπονητών στην ακαδημία της Ομόνοιας
Από την παρουσίαση που έγινε με θέμα “το τρίγωνο της επιτυχίας του αθλητής” στην ακαδημία Βαλένθια
Βιωματικό εργαστήρι που έγινε για την διαχείριση άγχους στου αθλητές Ταεκβοντό

Ξεχωριστή για εμάς είναι και η Εθελοντική συμμετοχή μας στον πρώτο μαραθώνιο Λευκωσίας.

Το Clearmindpro εύχεται καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους! Ευχόμαστε να έχουμε ένα όμορφο και δημιουργικό νέο έτος με πολλές επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές!

Λάβε10 μυστικά

 

 

 

Γινε μέλος της παρέας του Clearmindpro για να μαθαίνεις  κάθε μήνα τα τελευταία νέα που αφορούν το τομέα της Αθλητικής Ψυχολογίας.

You have Successfully Subscribed!